U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

4760 Buellingen
Prijs: € 70 000

Omschrijving

Nieuw aanbod te Manderfeld / Bullingen op enkele kilometers van de Belgisch-Duitse grens in het natuurgebied de Hoge Venen op een hoogte tussen 540 en 670 meter. In de omgeving ontspringt de Our. Perceel grond op te splitsen in kavels van +/- 10 are
Type bebouwing : open
Omgeving : bosrijk
Manderfeld is een dorp en deelgemeente in het zuidoosten van de Belgische gemeente Büllingen en ligt
Gemeente Büllingen Is de hoogst gelegen Belgische gemeente. Een landelijke en agrarisch ingestelde regio met religieuze verbondenheid, wat zich uit in de vele kerken en kapellen met hun bouwkundige zeldzaamheid. Voor de actieve vakantiegangers is er heel wat afwisseling.
Een regio met weiden vol narcissen, een mooi bos om in te wandelen en vergezichten over natuurlandschappen.
De kribbententoonstelling 'ArsKrippana' in Hergersberg is een van de belangrijkste in haar soort in Europa. Vlak ernaast rijden meer dan 100 treinen in de ArsTechnica, een van de grootste modelspoorwegen in Europa. In Manderfeld is er een nieuw waterleerpad met acht haltes waar men actief kan meewerken, wat voor een gezin heel erg leuk is. Of wat dacht je van een rondvlucht over het unieke landschap van de Eifel en de Venen als hoogtepunt van een prachtige vakantie ?
Voor wandelaars, ruiters en fietsers is er ongeveer 280 kilometer aan mooi aangeduide paden. Het verloop van een deel van de voormalige Veenspoorweg - Scheinennetwetk werd omgebouwd tot Pre-Ravel Premium wandelweg. De natuur heeft u hier veel te bieden. De gepubliceerde prijs en oppervlakte zijn richtinggevend en nog vatbaar voor wijzigingen. Vrijblijvende info mogelijk mits afspraak..
In het Holzwarchedal in de buurt van Rocherath - Krinkelt, zorgen miljoenen narcissen voor een schilderachtig tafereel in het voorjaar. Of aan de witte steen, het op één na hoogste punt van België (692 m boven de zeespiegel) nabij Mürringen, in het vochtige gebied van Bocksvenn. Al die activiteiten zorgen voor een honger naar de traditionele gastronomie, de troef in Büllingen is bijvoorbeeld een uitstekende wildkeuken.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Buellingen
Referentie:Manderfeld/Bullingen_092021
Vraagprijs:€ 70.000
Type:Grond
Ligging:Aan rustige weg, Open ligging, Buiten bebouwde kom
Type constructie:Traditioneel

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immobiliën Brouckaert