U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

6660 Nadrin
Prijs: € 55 000

Omschrijving

We bieden u hier 5 bouwgronden aan voor open bebouwing (geen bouwverplichting). Specifiek aan deze gronden is dat het in de achtertuin begrensd is door een klein riviertje waar tevens alle nutsvoorzieningen aanwezig zijn. Conclusie = Mooie investering met vele toekomstperspectieven!;Alle gronden niet overstromingsgevoelig en zonder bouwverplichting.
De streek van de Boven-Ourthe ligt tussen La Roche en Houffalize en strekt zich uit over 30 km langs het wildste gedeelte van de Ourthevallei en herbergt 12 dorpjes verspreid over heuvels en valleien.
Pareltjes van de natuur, architectuur en archeologie kun je ontdekken dankzij de talrijke uitgestippelde wandelingen (72 paden over 420 km). De streek is erkend als buitengewoon erfgoed van Wallonië onder de naam ''Val de l'Ourthe''.
De mooiste plaats is ongetwijfeld ''Le Hérou'' , geklasseerd gebied met abrupte rotsen en een woeste natuur. Vanop de Belvédère van de 5 Ourthes te Nadrin heeft men een uitzonderlijk panorama over de Ourthe (gebouw is voorlopig helaas gesloten).
Eveneens te bezichtigen:
- de ''Cresse sainte-Margueritte'' , legendarisch beeld op een rotspunt.
Nadrin is een deelgemeente van Houffalize, Houffalize is gekend van seizoen toeristische trekpleisters maar eveneens zijn hier de kmo-zones in volle uitbouw.Kenmerken

Algemeen

Adres:Nadrin
Vraagprijs:€ 55.000
Type:Grond
Perceeloppervlakte:951 m²
Type constructie:Traditioneel

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immobiliën Brouckaert